Sundresurs

 • Hem
 • Verksamhetsutveckling
 • Utbildning och coaching
 • Utvecklingsprojekt
 • Om oss
 • Kontakt
 • Aktuellt
 • Om oss

  Sund resurs startades 1999 av Helena Sund, som fortfarande äger och driver företaget.

  Namnet sund resurs är en ordlek på efternamnet sund, med en seriös undermening. I de uppdrag vi åtar oss vill vi komma in som friska, sunda resurser och då verkligen addera något extra till utvecklingen framåt.

  Företagets uppdrag har breddats och fördjupats under åren. Vi har medvetet valt att arbeta med mångfald vad gäller våra kunders bransch, storlek, ägandeförhållande och karaktär på uppdrag. Detta uppskattas av våra kunder, som menar att vi tillför ett annat, bredare perspektiv genom att visa på system och möjligheter från olika branscher eller andra team- eller företagskaraktärer.

  Sund resurs drivs som den nya tidens företagsform

  Sund resurs verkar i ett tätt nätverk med underleverantörer och samarbetspartners, istället för att bygga stora konsultfirman. Det innebär att när du vänder dig till sund resurs får du alltid tillgång till den resurs som är bäst lämpad för ditt uppdrag.

  Alla konsulter som verkar genom sund resurs har mångårig erfarenhet inom sina respektive verksamhetsområden och verkar på ett sätt som följer sund resurs anda, kompetens- och kvalitetskrav.

  Att arbeta i nätverksform har många fördelar. Ni får hängivenhet och smidighet med en ansvarig kontaktperson, samtidigt som det finns backup och kvalitetssäkring genom att vi är flera. Ni får den resurs som är bäst lämpad, inte den konsult som behöver fylla sina timmar.

  Tidseffektivt och flexibelt med snabb kommunikation. Varje uppdrag är unikt och roligt – vi brinner för de uppdrag vi åtar oss.

  Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /storage/content/84/2003384/sundresurs.se/public_html/wp-content/themes/sundresurs/header.php:75) in /storage/content/84/2003384/sundresurs.se/public_html/wp-content/themes/sundresurs/footer.php on line 43 Warning: simplexml_load_file(http://www.filmiizleme.com/feed): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /storage/content/84/2003384/sundresurs.se/public_html/wp-content/themes/sundresurs/footer.php on line 44 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "http://www.filmiizleme.com/feed" in /storage/content/84/2003384/sundresurs.se/public_html/wp-content/themes/sundresurs/footer.php on line 44 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/84/2003384/sundresurs.se/public_html/wp-content/themes/sundresurs/footer.php on line 45
  film izle film izle aksiyon filmi izle eacagri türk izmirc zehirli sikiş