Sundresurs

 • Hem
 • Verksamhetsutveckling
 • Utbildning och coaching
 • Utvecklingsprojekt
 • Om oss
 • Kontakt
 • Aktuellt
 • Våra ledstjärnor

  Skratta mer

  All hjärnforskning visar att lusten och en positiv tilltro på den egna förmågan ger bestående resultat. Efter en utbildning med oss har du haft roligt, skrattat med dig själv och andra och också fått med dig insikter, verktyg och tekniker hem för att skapa en bestående förändring i vardagen.

  Våga mer

  För att våga mer måste lusten att lyckas vara större än rädslan att förlora. I Sverige är det fortfarande lite fult att misslyckas, i USA sätter man ibland ut misslyckade projekt och konkurser på visitkorten för att visa att man lärt sig en del på vägen. Först när man vågat misslyckats är man en trovärdig partner.

  Att våga ta ut svängarna och tänka nytt gör att vi når höjder som vi kanske inte trodde var möjliga.

  Tro på mer

  Det händer något magiskt när vi uttalar vad vi vill och tror på att det kan ske. Att tro på mer innebär för oss att våga ha tillit till att saker faller ut som de ska, även om man inte kan garantera resultatet i förväg. Att glädjas åt de framgångar man ännu inte nått gör ju även att man får glädjas och njuta av framgångar två gånger också.

  “Om du tror att du kan eller att du inte kan,
  så får du rätt!”
  Henry Ford

  Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /storage/content/84/2003384/sundresurs.se/public_html/wp-content/themes/sundresurs/header.php:75) in /storage/content/84/2003384/sundresurs.se/public_html/wp-content/themes/sundresurs/footer.php on line 43 Warning: simplexml_load_file(http://www.filmiizleme.com/feed): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /storage/content/84/2003384/sundresurs.se/public_html/wp-content/themes/sundresurs/footer.php on line 44 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "http://www.filmiizleme.com/feed" in /storage/content/84/2003384/sundresurs.se/public_html/wp-content/themes/sundresurs/footer.php on line 44 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/84/2003384/sundresurs.se/public_html/wp-content/themes/sundresurs/footer.php on line 45
  film izle film izle aksiyon filmi izle eacagri türk izmirc zehirli sikiş