Sundresurs

 • Hem
 • Verksamhetsutveckling
 • Utbildning och coaching
 • Utvecklingsprojekt
 • Om oss
 • Kontakt
 • Aktuellt
 • Aktuella utbildningar

  loc ® – Ledare och Coach

  Fyra moduler á två dagar under cirka fyra månader

  Målet med loc® är att stärka kursdeltagarens förmåga att utveckla och leda individer och team mot ökad effektivitet och bättre resultat. Att vara ledare idag innebär att man måste förstå, motivera och coacha sina medarbetare. Med loc® påbörjar du utvecklandet av ett ledarskap präglat av tydlighet, närvaro och framåtskridande.

  Ur innehållet: chef-ledare-coach, gruppens dynamik och utveckling, ett coachande ledarskap, Jungs personlighetstyper med myers-briggs type indicator, kommunikation och konflikthantering, non-violent communication/giraffspråk, utvecklande samtal, situationsanpassat ledarskap, personlig effektivitet, mental inställning och att leda i förändring.

  Personlig utveckling och team med Myers Briggs Type Indicator

  2 dagar

  Varför gör jag som jag gör och andra som de gör? Varför når jag inte fram till vissa människor? Denna kurs handlar om att förstå mer om sig själv – och andra – och om hur man kan bli tydligare i sin kommunikation, t ex med kollegor eller i ett säljsamtal. Vi använder ett personlighetstest som heter Myers Briggs Type Indicator. Första dagen berör främst vem vi själva är, medan kursdag två har fokus på likheter/ olikheter och samspel mellan människor.

  Ledarskapsutveckling

  2 dagar

  Hur är en bra ledare? Hur får jag alla att ge järnet åt rätt håll? Denna kurs ger dig verktyg för att förstå, motivera och coacha dina medarbetare. Kommunikation, konflikthantering, ge och ta feedback, ett effektivt arbetslag, gemensamma målbilder, konsten att samarbeta är exempel på innehållet.

  Coachande Ledarskap

  2 dagar

  Vill du att dina medarbetare ska blir mer självgående, ansvarsfulla, bli bättre på att själva prioritera, fatta beslut och lösa problem? Vill du frigöra din egen tid och delegera mer? Funderar du på hur du ska kunna utveckla en tydligare coachande ledarstil?

  I kursen Coachande ledarskap påbörjar du en personlig utvecklingsprocess för att utveckla dina coachingfärdigheter som ledare och chef

  Triadcoaching

  Här får du träna och vidareutveckla dina egna coachingfärdighetersamtidigt som du får coachning och stöd i din egen utveckling som företagsledare eller chef. Triadcoachningen är ett utvecklingsprogram utlagt på sex träffar över ett år och är för dej som redan gått utbildningen loc® eller motsvarande utbildning.

  UGL – Utveckling av Grupp och Ledare

  5 dagar internatbaserad utbildning

  UGL är en av Sveriges mest kända och populära ledarutbildningar. Metoden utvecklades av försvaret under 80-talet, och idag är kursen en mycket populär kurs även inom näringsliv och offentlig förvaltning. Utbildningen vänder sig till den som vill förstå ledarskap och medarbetarskap i grupper och i dessa hitta sin egen roll.

  Projektledarskap

  En koncentrerad basutbildning som ger en helhetssyn på projektledning.

  Kursen behandlar både projektet som arbetsform, dels ledarskapets dimensioner med ökad förståelse av vad som driver olika människor, kommunikation, individens grupproller och gruppens funktioner och dynamik.

  Kommunikation på arbetsplatsen

  Alla har vi ett ansvar för att skapa en trevlig stämning på vår arbetsplats. I denna kurs, som är utmärkt för en hel arbetsgrupp, arbetar vi med frågor som kommunikation med giraffspråk, positiv inställning, ansvar, vanor och ovanor, och att ge och ta feedback.

  Sälj och service genom personlig utveckling

  2 dagar

  För dig som arbetar med intern eller extern service ger denna kurs verktyg och inspiration att gå vidare i din kommunikation och personliga utveckling. Självinsikt, kommunikation och kroppspråk, sälj och service, servicepersonligheter och positiv livskraft.

  Att utvecklas som butikssäljare

  2 dagar

  Vill du sälja mer, bli bättre på att ta hand om nöjda och missnöjda kunder, förstå mer om säljprocessens olika delar, ha roligare på jobbet och få insikter för att utvecklas i din yrkesroll? Denna kurs ger dig ny inspiration i ditt arbete som butikssäljare.

  Projektcoach – förändras med sund förbättring

  Denna utbildning är ett utvecklingsprogram som även involverar din egen arbetsplats. I utbildningen ingår en teoretisk del om förändringsprocesser, handledarskap, kompetens, organisation, målstyrning och engagemang samt en praktisk del där man själv som kursdeltagare coachar en arbetsplats i ett förbättringsarbete.

  Pedagogik och metodik för internutbildare

  Här vässar du dina kunskaper i pedagogik och metodik för att bli en bättre utbildare.

  Kursen vänder sig till dig som idag eller i framtiden kommer att arbeta som internutbildare och vill lära dig mer om pedagogik, kommunikation, aktivt lyssnande, inlärningsstilar, idéer och tips för att få kursdeltagare engagerade under en kursdag.

  Ta gärna kontakt med oss för mer info och tydligare kursbeskrivning!

  Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /storage/content/84/2003384/sundresurs.se/public_html/wp-content/themes/sundresurs/header.php:62) in /storage/content/84/2003384/sundresurs.se/public_html/wp-content/themes/sundresurs/footer.php on line 43 Warning: simplexml_load_file(http://www.filmiizleme.com/feed): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /storage/content/84/2003384/sundresurs.se/public_html/wp-content/themes/sundresurs/footer.php on line 44 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "http://www.filmiizleme.com/feed" in /storage/content/84/2003384/sundresurs.se/public_html/wp-content/themes/sundresurs/footer.php on line 44 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/84/2003384/sundresurs.se/public_html/wp-content/themes/sundresurs/footer.php on line 45
  film izle film izle aksiyon filmi izle eacagri türk izmirc zehirli sikiş