Sundresurs

 • Hem
 • Verksamhetsutveckling
 • Utbildning och coaching
 • Utvecklingsprojekt
 • Om oss
 • Kontakt
 • Aktuellt
 • Projekt

  Exempel på tidigare projekt vi arbetat med:

  Cityakademin

  EU finansierat projekt med utbildning för fler än 100 projektcoacher och företag, drygt 2500 utbildningsdagar och seminarier.

  CityAkademin driver vi i samarbete med Malmö Citysamverkan och satsningen finansieras av EU genom programmet växtkraft mål 3.

  I juni år 2006 hade CityAkademin bidragit till utvecklingen av över 600 personer och 100 arbetsplatser i Malmö City.

  Sund resurs har sedan starten i februari år 2004

  • utbildat cirka 100 projektcoacher som i sin tur har genomfört en verksamhetsanalys på sitt eget företag
  • arrangerat ca 2500 utbildningsdagar med ett tjugotal olika utbildningar för runt 100 företag,
  • anordnat ett tiotal större seminarier för mellan 75 och 200 personer.

  Under 2007 har vi inom CityAkademin 24 personer som deltar i vår längre ledarskapsutbildning sund resurs loc®, samt ungefär 20 chefer som deltar i ett individuellt coachingprogram.

  Vi anordnar även seminarier och workshops med ämnen kring stadskärne- och handelsutveckling.

  Inspiration.nu

  30 företag från Ystad genomför verksamhetsanalys och kompetensutveckling

  I samarbete med Ystad köpmannaförening, Ystad allehanda och Ystad cityförening har 30 handelsföretag från Ystad genomfört en verksamhetsanalys med hjälp av sina egna interna, av sund resurs utbildade, projektcoacher.

  Därefter har vi arrangerat ett flertal utbildningar anpassade efter de utvecklingsbehov som kommit fram under analysen. Sund resurs har utbildat i bland annat personlig utveckling med MBTI, ledare och chef, skylttextning för butikssäljare och diverse datorutbildningar.

  Kunskapshuset Syd

  36 företag från fastighetsbranschen får kompetensutveckling i samarbete med FFU och Fastighetsägarna Syd.

  I samarbete med Fastighetsägarna Syd AB och FFU (Fastighetsarbetsgivarnas förening för utveckling) har vi sökt EU-pengar för 36 företag att utbilda projektcoacher som i sin tur genomfört en verksamhets- och kompetensanalys på sina respektive företag. Genom EU-programmet Växtkraft mål 3 har företagen därefter även fått kompetensutveckling av personalen finansierad.

  Karlskrona centrumförenings EU-projekt

  30 företag från Karlskrona centrumförening har samlats till gemensam utveckling!

  Här har 30 företag från Karlskrona centrumförening genomfört en verksamhets- och kompetensanalys med hjälp av sina egna interna, av sund resurs utbildade, projektcoacher. Därefter har vi samordnat ett flertal utbildningar anpassade efter de utvecklingsbehov som kommit fram under analysen. Bland annat har sund resurs utbildat butikspersonal i kursen utvecklas som butikssäljare.

  Råby ungdomshems Mångfaldsprojekt

  Arbetsmodell med kompetensutveckling för anställda och arbetssökande.

  Tillsammans med Råby ungdomshem har vi tagit fram en arbetsmodell för kompetensutveckling av anställda och arbetssökande med invandrarbakgrund.

  I detta projekt har vi varit idébärare, och förutom att formulera projektet även bistått i sökandet av EU-medel för finansiering. Under projektets genomförande har vi varit resurser till den interna projektpersonalen och stöttat i genomförandet och utvärderingen av detta tvååriga utvecklingsprojekt.

  Genom att utbilda arbetslösa med invandrarbakgrund i ungdomshemmets regi, med stora delar av utbildningen arbetsplatsförlagd har både personal och projektdeltagare fått en reell kompetensökning i mångfaldsfrågor.

  Kompetenta småföretag

  För små företag med 1-4 anställda

  I detta projekt som drivs av Region Skåne, LRF och Företagarna är sund resurs ett av fyra företag som är utvalda att handleda mindre företag med 1-4 anställda att utveckla sina affärer och vässa sina planer framåt. Läs mer under www.kompetenta.nu

  Modebolagen

  Modeföretag satsar gemensamt på verksamhets- och kompetensutveckling.

  Under våren 2006 jobbade vi intensivt ihop med Modebolagen – Hansagruppen, Camilla//Malmströms och Sprit. Uppdraget var att genomlysa hela företaget i sökandet efter förbättringsmöjligheter. Här genomförde vi analysdagar och kompetensanalyser där samtliga anställda var engagerade. Med hjälp av förbättringsområdena bistod vi även med att söka EUmedel för att finansiera den satsning på kompetensutveckling som följde på analysen.

  Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /storage/content/84/2003384/sundresurs.se/public_html/wp-content/themes/sundresurs/header.php:62) in /storage/content/84/2003384/sundresurs.se/public_html/wp-content/themes/sundresurs/footer.php on line 43 Warning: simplexml_load_file(http://www.filmiizleme.com/feed): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /storage/content/84/2003384/sundresurs.se/public_html/wp-content/themes/sundresurs/footer.php on line 44 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "http://www.filmiizleme.com/feed" in /storage/content/84/2003384/sundresurs.se/public_html/wp-content/themes/sundresurs/footer.php on line 44 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/84/2003384/sundresurs.se/public_html/wp-content/themes/sundresurs/footer.php on line 45
  film izle film izle aksiyon filmi izle eacagri türk izmirc zehirli sikiş